Blog

Comfortabele heren T-shirts

ShirtsofCottonheeft een groot assortiment heren T-shirts met ronde hals maar ook met  een V-hals. Daarbij kun je kiezen uit een shirt met korte of lange mouw en er zijn ook T-shirts zonder mouwen verkrijgbaar. De heren T-shirts van ShirtsofCotton zijn gemaakt van comfortabele katoen. Voor iedere gelegenheid vind je bijShirtsofCottoneen shirt dat bij jouw wensen aansluit.  De T-shirts in diverse kleuren passen prima onder een blouse maar ook gewoon op een spijkerbroek.

Prachtige basic modellen

Zo zijn er bijvoorbeeld de basic modellen. Deze modellen zijn geschikt voor de man die graag zijn overhemd dicht draagt of met één knoopje open. De ronde kraag van het shirt is dan niet zichtbaar onder het overhemd. Naast dat het comfortabel is, is het ook nog warm zodat u het niet koud zult krijgen tijdens de wat koudere dagen. De basic T-shirts vind je overzichtelijk terug in de webshop van ShirtsofCotton.

Verbeterd op vele manieren

ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd en er wordt nog steeds iedere dag gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit. De laatste jaren hebben de ontwikkelaars van de ShirtsofCotton gewerkt aan de volgende punten: Hoogwaardige katoen soorten, een speciaal ontwikkelde katoenweving, een net iets langere ruglengte, het voorkrimpen en voorwassen van de stof, verschillende beschermende wassingen, meer ruimte in de oksel, licht getailleerd rondom de borst, een modern weggewerkt neklabel, perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd maar vooral boven alles, zijn de shirts extra zacht.

Dankzij de enorme input en enthousiasme van de klanten van ShirtsofCotton, kan dit merk zich steeds blijven verbeteren. Gun jezelf ook kwaliteit en draagcomfort en voel je lekker, sterker en zekerder in de shirts van ShirtsofCotton. Heb je opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice zodat we ook deze punten mee kunnen nemen in de ontwikkeling van de volgende serie shirts!


februari 26, 2019