no image

Een van de Eerste Style Layout Scholen Online: Milaan Style Campus

Een van de Eerste Haute couture Scholen Online: Milaan Fashion School

Droomt u van het maken van het groot in de mode-wereld op een dag?

Ik heb goed nieuws voor u! Uw droom is nu slechts een klik verwijderd, kan het om een mode-ontwerper, internet site ontwerper, een image specialist, een mode-tijdschrift stylist, een TV-programma stylist, een event stylist, fashion reporter, of een personal customer– fulfilled de Milaan Style University Online Style Layout Cursus.

De Schepper

Angelo Russica, een doorgewinterde mode-goeroe pass away meer of minder 20 jaar ervaring in de mode-wereld, gemaakt van de cursus met zijn doel niet alleen op de proppen komen fulfilled een Internet-gebaseerd style layout school dat leert de geschiedenis, esthetica en vaardigheden vereist van de italiaanse setting, maar het uitbreiden van het italiaanse gevoel voor setting aan de wereld.

Met meer dan 15 jaar gezamenlijke ervaring als creatieve assistent aan verschillende bedrijven over de hele wereld, zoals Versace, Gruppo Max Mara, Marzotto, Miroglio Vestebene in Italië; Induyco en El Corte Ingles in Spanje; en Fujii, Chori, Koning Bedrijf, en de Wereld Bedrijf in Japan, Russica remained in staat om te praten satisfied de talrijke jonge studenten uit een scala van bekende mode-ontwerp scholen pass away klagen over te hebben doorgebracht met veel geld meer of minder drie jaar studie, alleen om uit te vinden in het einde, dat het moeilijk is om een baan te vinden en bijna onmogelijk om een naam te maken. Dit is ook een van de redenen waarom Russica ontwikkelde de eerste online style design college in Italië, wil hij Milaan Fashion University te geven veel aspirant-studenten setting een kans om te leren over de wonderen van de italiaanse mode hoeft niet zo veel.

De Cursus

Dit een van een soort style design opleiding biedt de studenten de mogelijkheid om zich professioneel in aanraking satisfied Italië’ s Fashion Design Leren Methode. De intensieve on-line haute couture cursus van Milaan Fashion University dient ook als locatie voor het realiseren van dromen– kan het zijn om een professionele afbeelding of de beroemde ontwerper van de toekomst.

De decrease zijn doorgeschoven op een zodanige wijze dat de studenten gemakkelijk kunnen volgen. De cursus vereist een actieve participatie van de student sinds minimize zijn gericht op het onderwijs aan leerlingen hoe het te doen, markt analyse, het zoeken naar waardevolle bronnen van informatie, en hoe om te ontdekken inspiratie. Studenten van Milaan Fashion Natuurlijk zal ook leren de kneepjes van het vak, web als wat professionele mode-ontwerpers doen: het onderzoeken van de straten, het onderzoeken van de setting verhalen, waarin de muziek wereld, en het onderzoeken van de mening van de setting leiders.

De Milaan Fashion University Online Style Layout Program, die kan worden gedownload via www.fashioncampus.it heeft zeven secties, 27 hoofdstukken, bijna 200 pagina’ s, en meer dan 170 oefeningen die zal dienen als leidraad voor studenten vanaf hun eerste schets kid en satisfied hun eerste style program. De cursus geeft ook een kans voor studenten om zich te specialiseren op verschillende gebieden, zoals beroemdheid en mannen haute couture, handtas layout, kleur en providing techniek en mode figuur sjabloon.

Men kan kopen van de cursus, hoofdstuk per hoofdstuk, ook, vooral als je gewoon wilt om te proberen de cursus eerste.

De cursus remains in het engels en het downloaden nadat u hebt betaald, wordt het bedrag vermeld in www.fashioncampus.it, het kan door middel van Paypal of overschrijving. Dit betekent ook dat u kunt beginnen satisfied de cursus wanneer u wilt.

Voor meer informatie over vergoedingen en FAQ’ s, bezoek www.fashioncampus.it.

U zal niet alleen het verbeteren van uw setting smaak en gevoeligheid, maar ook open staan voor de mogelijkheden voor een schitterende carrière in de mode.