Blog

Een van Europa’ s Leading Fashion Marketing Scholen: Polimoda Instituut van Style en Advertising And Marketing

Een van Europa’ s Leading Style Advertising and marketing Scholen: Polimoda Instituut van Haute couture en Advertising And Marketing

Wat beweegt de fantastische fashion kleding van de wereld van mode-ontwerper display rooms te retail vloeren, en toddler port de consument handen?

Het antwoord is fashion advertising and marketing.

Met de leringen van de mode-industrie experts, goed georganiseerde excursies, tal van projecten, en de arbeids-intensieve stages voor studenten van een mode-marketing cursus zijn er zeker van om een goed inzicht krijgen van de mode-cycli, evenals de ins en outs van de kleding industrie.

Studenten van een mode-marketing cursus zijn meestal getraind in een breed assortiment van verschillende self-controls, zoals fashion retailing en coördinatie, business monitoring, advertising technieken en reclame-strategieën, visual retailing en retail management.

Heb jij een goed gevoel voor mode? Weet je wat in de stijl of niet? Heb je het verlangen en de drive om de kwaliteiten die je een stapje hogerop – net als in ze in een leuk en winstgevend carrière in de setting? Een diploma in vogue Advertising geeft je een kans om een van de volgende: een mode-koper, een mode-coördinator, een retail distributor, een aesthetic dealer, een store supervisor, of een boutique eigenaar.

Fashion advertising is een mix van design, reclame, administratie, en een goed begrip van de mode-wereld, evenals een gevoel van pop cultuur en wat zou stijlvol in de dagen, maanden of jaren te komen. Fashion marketeers sluit ontwerpers en de mensen, terwijl ze houden zich achter de schermen.

Zoals u kunt zien, tal van vooruitzichten op een baan wachten op degenen die hun onderneming in de mode-wereld. Je hoeft alleen om ervoor te zorgen dat u in staat zal zijn om te kiezen van de juiste soort van fashion advertising college, alsmede een programma dat je de juiste soort van de opleiding voor een succesvolle carrière in de setting.

Polimoda Internationaal Instituut voor Design en Advertising and marketing

Met de voortdurende aantrekkingskracht van velen om de mode-industrie, is er een toenemende vraag voor haute couture en advertising and marketing scholen die een van een soort professioneel onderwijs. Een van deze scholen is de Polimoda Internationaal Instituut voor Layout en Marketing.

Gelegen in het hart van Florence, Italië, Polimoda is erkend door vele experts als een van de beste mode-ontwerp en marketing scholen in Europa. Met zijn hechte banden en continue samenwerking met de mode-wereld, Polimoda behoudt de mogelijkheid om de studenten fulfilled een gespecialiseerde opleiding die is updated fulfilled wat emergency room gebeurt in de hedendaagse internationale mode.

Een lid van de International Foundation of Fashion Innovation Institutes, deze italiaanse college van mode biedt uitgebreide bachelor klassen, evenals finish ontwerp van de masterclasses in de verkoop, productie, merchandising en advertising and marketing sectoren van de mode-wereld, of in het italiaans of engels.

Opgericht in 1986 door het voorstel en de financiële steun van Florence en Prato stadhuizen, een aantal organisaties van het bedrijfsleven, en het Style Institute of Modern technology van de State University van New york city, Polimoda staat bekend om de professionele opleidingen in style marketing en retailing die het biedt aan haar studenten. De instelling is ook bekend voor de opleiding van studenten die wensen te krijgen vaardigheden in de mode textiel en accessoires en schoeisel markten.

Polimoda het programma van style advertising omvat instructie en training op het gebied van de Hedendaagse Setting en Mode-Business, Strategische, Operationele en Internationale Marketing, Psychologie van de Communicatie en Verkoop, Person Resources en Economisch Monitoring, Organisatie-Communicatie en Interpersoonlijke Technieken, Retail Advertising And Marketing, Retailing en Visual Retailing, Cool Searching en Trends, de Volledige Planning van een Mode-Product, het Programmeren van Software program, Informatie Technologie en is Gespecialiseerd engels.

Niet iedereen kan worden toegelaten tot Polimoda, echter. Ports zijn beperkt en je kunt krijgen in deze prestigieuze instelling door middel van een goed examen resultaat. De aanvragers, ongeacht of italiaans of van een andere nationaliteit bezit, in te vullen en een aanvraagformulier compleet met ondersteunende materialen. Als u geïnteresseerd curved, u kan online of using e-mail.

Volg je dromen. Zoeken naar Polimoda in het Web nu.


juni 27, 2019
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 + 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.