Blog

Extra lange T-shirts van Alan Red

In Nederland wonen gemiddeld genomen de langste mensen. Misschien ervaar jij dit zelf helemaal niet zo, maar wij Nederlanders behoren dus toch echt tot het langste volk ter wereld. Met name de mannen kunnen er wat van. Een gemiddelde man is namelijk zo’n 1,84 meter. De extra lange T-shirts van Alan Red zijn uitermate geschikt voor de lange man. Maar ben jij niet alleen lang, maar heb jij ook een slank postuur? Dan hebben we nog een aantal handige trucs en tips. 

Kledingtip voor de lange, slanke man

Om je op weg te helpen zijn er een aantal standaard do’s en don’ts voor de wat langere man wat betreft kledingkeuze. Veel mensen denken dat ze door slim fit ook dunner lijken. Dit is echter niet het geval. Juist in wijde, slobberige kleding leg je de nadruk op je slanke postuur. 

Horizontale strepen

Waarschijnlijk heb je het al vaak gehoord maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Horizontale strepen zorgen voor het optische effect dat breder is. Ook motiefjes, patronen, zakken en borduursels leiden af van je postuur. Als je slank bent kun je er dus bewust voor kiezen om een shirt aan te trekken met horizontale strepen.

Kleding die je moet vermijden bij een lang en slank postuur  

De volgende kledingstukken kun je het beste proberen zoveel mogelijk te vermijden:

  • V- hals: een V-hals heeft hetzelfde effect wat je bereikt met verticale strepen. Het maakt nog slanker.
  • Dunne stropdassen
  • En tot slot, shirts met verticale strepen.

Speciale collectie voor de langere man

De collectie vanAlan Red is speciaal gemaakt voor de Nederlandse man. De T-shirts zijn daarom langer dan gemiddeld. Toch kan het soms voorkomen dat de T-shirts uit de normale collectie van Alan Red toch te kort zijn voor jou. Speciaal daarvoor zijn er extra lange T-shirts. Deze shirts zijn 5 centimeter langer waardoor ze beter blijven zitten. Neem snel een kijkje op deze website voor een ruim aanbod in T-shirts.


november 21, 2018