no image

Falke Family Kniekous: voor ieder wat wils

De meest verkochte sok van Falke is de Falke Family Kniekous, die je terug vindt in de basis collectie van Falke. Daar is een reden voor: de sokken zijn heel gemakkelijk om te dragen en zijn van hoogwaardig fijn garen gemaakt, wat zijn populariteit verklaart. Kniekousen zijn ideaal voor mensen die niet graag hebben dat delen van hun been bloot komen tijdens het zitten. Dankzij de elastieken band, die net onder de knie valt, blijven deze sokken perfect op hun plaats zitten zonder te knellen.

De sokken zijn verstevigd aan de belaste zones, namelijk rond de teen- en hielzones, met slijtvast materiaal, waardoor deze sokken extra lang mee gaan. In elke sok is de maat mee gestikt, wat maakt dat deze gemakkelijk te herkennen en sorteren zijn. Bij de mannen gaan de maten van 39 tot 50, bij de vrouwen van 35 tot 42 en bij de kinderen tenslotte van 19 tot 42.

De sokken zijn van 98% zacht katoen gemaakt, en 2% elastaan. Het elastaan zorgt voor dat beetje stretch, waardoor de kniesokken perfect om de voet passen. Het hoogwaardige katoen zorgt er voor dat je een voelbaar fris gevoel hebt, het is verder onderhoudsvriendelijk en daarenboven nog goed voor de huid ook.

Het grote voordeel van de Falke Family Kniekous is de grote variëteit aan kleuren waarin deze is geproduceerd. De kindersok is in maar liefst 18 verschillende kleuren beschikbaar, onder andere in verschillende tinten van het rood, wit, paars, blauw, oranje, groen, roze, bruin, zwart en grijs. De kousen voor de vrouwen gaan meer naar de bruin-grijs-zwarte kleuren, met als uitschieter het fellere Juniper blauw. De mannensokken zijn slechts in 5 kleuren beschikbaar: donderblauw, grijs, zwart en 2 tinten bruin.

Bij het onderhoud van de sokken zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. Ze kunnen zonder problemen in de machine gewassen worden, op 40 graden in een fijn wasprogramma. Na het wassen, mogen ze niet in de droger en niet gestreken worden, aangezien dit de kwaliteit en de levensduur niet ten goede komt. Ze mogen ook niet gebleekt worden, maar chemisch reinigen is beperkt toegestaan.

Het spreekt voor zich dat elke sok geproduceerd is onder de hoge standaarden van Falke, en bijgevolg van de beste kwaliteit is. De gebruikte materialen zorgen dan ook voor een lange levensduur, wat u snel in uw portemonnee gewaar zult worden.