no image

Fashion Merchandising Graad

Style Retailing Graad

Misschien heb je echt een gevoel voor mode, maar hebben geen belang bij het ontwerpen van uw eigen kleding. Maar u bent een zeer creatief persoon die echt wil volgen van de trends – wat moet je doen? Misschien moet je kijken naar het krijgen van een fashion retailing opleiding aan een erkende kunstacademie en de universiteit.

Wat doet een style dealer doen? Een mode-merchandiser is verantwoordelijk voor de producten in een winkel aankopen te verkopen. Web als de designer, mode, merchandiser, heeft een gevoel voor mode en layout. Ze zijn altijd op de hoogte van de patterns. Ze moeten weten over de nieuwste stijlen en wat zal verkopen aan hun klanten. Zij zijn degenen searching de modeshows voor de nieuwste en grootste mode-stijlen en het plaatsen van orders met de ontwerpers. Zij zijn degenen die gaan naar beurzen en bezoek galeries waar mode worden gezet op het display. Het is hun beslissing en dat brengt bepaalde modes in uw favoriete warenhuis.

Om te weten over fashion retailing, moet men het bijwonen van art school en ontvangt een diploma op dit gebied. De ideale kandidaat heeft kennis van fads en heeft een enorme kennis van de service van de setting. Ze beseffen dat wat mogen verkopen een seizoen zal uit het volgende seizoen en koop dienovereenkomstig.

Iemand met een diploma in vogue retailing kan niet worden verwacht hoofd koper voor een warenhuis’ s nachts. Het kost jaren van je omhoog te werken van de corporate ladder naar een dergelijke positie. Je zal de meeste kans hebben om een positie als assistent-koper of zelfs een etaleur voorafgaand aan het worden voor een koper. Zelfs dan zal u de meeste kans hebben om te beantwoorden aan een elderly inkoper en zal niet het laatste woord over de aankopen.

Elke koper maakt fouten. Dit is allemaal onderdeel van de fashion spel. Let op de volgende keer dat je gaat winkelen, als er een overvloed van een bepaalde mode de winkel is gemarkeerd en proberen om zich te ontdoen van. Dat was een fout van de kant van de mode-merchandiser. De setting wereld is onbestendig en de distributors zijn vrij veel het nemen van een kans met iets anders dat ze in de winkel.

In dezelfde betrekking, als ze kopen alleen te weinig van een bepaald product en de vraag stijgt toddler het punting waar hun vaste klanten beginnen met winkelen elders, dit is ook een fout van de kant van een mode-merchandiser. Echter, dergelijke fouten en vergissingen zijn gemeenschappelijk in de mode-wereld en niets te verliezen slapen. Iedereen weet hoe volatiel de wereld van de mode kan worden.

Als u het type persoon pass away echt heeft oog voor trends en kan niet traan van hun ogen weg van modebladen, moet u misschien overwegen het verdienen van een kunst-diploma in fashion merchandising. Hier zult u in staat om te verkennen uw creatieve bezigheden zo ver als de instelling van de mode fads binnen de winkel waarin u werkzaam zijn en in staat zijn om fatsoenlijk te leven.

U zal ook worden ingewijd in de nieuwste mode en de meeste waarschijnlijk beloond worden satisfied veel verschillende beasts pass away je kunt dragen. Een carrière in de setting ontwerpen kunnen worden leuk, spannend en uitdagend zijn voor een persoon met een hoge energie en een verlangen om het result van fads in de mode.