Blog

Glamoureuze Paris Style Week

Glamoureuze Paris Fashion Week

Samenvatting: Herfst/ Winter Season Paris Style Week, pass away gehouden werd afgelopen Maart werden geïnspireerd door het franse erfgoed.

Een style week is een mode-industrie evenement, gewoonlijk genoemd naar de stad of commerciële enroller, die duurde vier tot tien dagen. Dit soort gebeurtenissen wordt gehouden, zodat de mode-ontwerpers zijn in staat om de presentatie van hun “collecties” voor de lente of de herfst.

De Spring style weken zijn gehouden in januari toddler en satisfied Maart, en Loss fashion weken zijn gehouden in de periode tussen September en November. De style weeks zijn om te worden gehouden in een paar maanden van tevoren van het seizoen om de pers en kopers een kans om de preview setting ontwerpen voor het volgende seizoen. Dit is om tijd te geven voor retailers om een afspraak te kopen of nemen de ontwerpers in hun retail advertising and marketing.

Fashion weken zijn bijgewoond door de kopers voor de grote warenhuizen, de media, beroemdheden en leden van de home entertainment industrie. Het hoogtepunt is meestal de bekende modeshow, waar de top-ontwerpers zijn vaak een onderdeel van de activiteiten van de week, vooral in de grote steden.

De meest bekende en gevierde Fashion Weken zijn de London Style Week van Milaan Fashion Week, Paris Style Week, Los Angeles Style Week in Tokyo Fashion Week, en nog veel meer.

De Paris style week, pass away werd gehouden bij de Jardins Ephemeres in Parijs, was Parijs in de herfst/winter fashion week 2006/ 2007, pass away werd geopend in Maart 2006. Het werd bijgewoond door vele bekende ontwerpers en beroemdheden, en een groot deel van de mode liefhebbers. Een aantal van de zeer populaire herfst/winter Parochie style Week ontwerpers die lieten hun collecties Valentino, Miu Miu, Hermes, John Galliano, Elie Saab, Comme des Garçons, en Louis Vuitton.

Op Paris Fashion Week dit jaar, collecties waren doorspekt satisfied wit en literaire, historische en zelfs politieke toespelingen. De manieren waarop de ontwerpers samen al hun ideeën om te komen satisfied unieke ontwerpen waren buitengewoon. Als een persoon pass away niet geven veel aandacht aan de nieuwste mode, en die doet het niet dragen van wat zij noemen “de laatste mode”, bewonderde ik de collecties van dit jaar is het Paris Fashion Week. Ik heb genoten van elke developer collectie. Ik had nooit gedacht dat ik kon waarderen van dat soort kledingkast. De redenen misschien dat de ontwerpen in het verleden werden geïnspireerd, en zeer stijlvol.

Nu heb ik de duidelijkste idee waarom veel mensen, vooral beroemdheden komen kijken naar modeshows, en waarom de collecties zijn gefotografeerd wordt zo veel. Is het omdat het wordt gehost door of vastgehouden in een bekende plek, bijvoorbeeld de Paris Fashion Week? Zeker niet! Bijna alle van de modeshows beschikt over prachtig ontworpen collecties van de ontwerpers’ werken wordt gedragen door mager, lang, en levenloze poppen (pass away de laatste setting kleding mooier) op de start-en landingsbanen. Ik joined dat alle ontwerpers hadden moeite om boven te komen pass away meesterwerken, maar het is allemaal de moeite waard.


juni 27, 2019
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0 + 4 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.