no image

Hippe iPhone 6/6s hoesjes

Natuurlijk ben je gek op je nieuwe iPhone 6 of iPhone 6S. Je neemt je telefoon overal mee naartoe en je bent er de hele dag druk mee in de weer. Dan is het eigenlijk ook logisch dat je iPhone weleens een bijna-ongeluk meemaakt. Iemand stoot je per ongeluk aan, soms glipt hij uit je handen, je kunt je veel situaties voorstellen. Dan is het verstandig om je smartphone goed te beschermen. Maar mogen jouw iPhone 6/6s hoesjes meer zijn dan alleen maar verstandig? Mogen ze er ook goed uitzien en wat zeggen over jouw smaak en je persoonlijkheid? Natuurlijk mogen ze dat. Met hippe iPhone 6/6s hoesjes van Casimoda geef je jouw Apple iPhone de bescherming die het verdient en geniet je van de vele kleuren en designs.

 

Welke soorten passen bij jou?

Voordat je een keuze voor een kleur of een print maakt, is het slim om stil te staan bij de verschillende types iPhone 6/6s hoesjes die er zijn en welke voordelen ze je bieden. Wil je jouw toestel volledige bescherming bieden, dan kun je kiezen voor flipcases. Een flipcase beschermt de achterkant, de zijkant, de kwetsbare hoekpunten, maar ook het scherm van je iPhone. Zeker als de binnenkant van de voorflap ook nog inkepingen heeft waardoor je in één hand ook je ov-chipkaart of je bankpasjes mee kunt nemen, is dat wel zo handig. Aan de andere kant, je hebt natuurlijk niet voor niets voor je iPhone 6 of iPhone 6S gekozen. Je bent gevallen voor het mooie uiterlijk en het design van je toestel. Moet je dat wel willen verstoppen achter een voorflap?

 

Van siliconen of plastic

Kies je voor een hoesje van siliconenmateriaal, dan beschermt deze de achterkant en de zijkanten. Het voordeel van siliconenmateriaal is zijn goede schokdemping. Hier profiteert je iPhone van, mocht hij vallen. Je kunt ook kiezen voor een harde plasticsoort, die krasvast is en beschadigingen voorkomt. Koop je iPhone 6/6s hoesjes van TPU, thermoplastisch polyurethaan, dan is je hoesje én kraswerend én schokdempend.

 

Persoonlijk design

Bij Casimoda kies je uit heel veel hippe designs en trendy kleuren, welk type iPhone 6/6s hoesje je ook wilt. Je kunt met je vriend, vriendin of familie een eigen uiterlijk voor jullie iPhones kiezen, of je gaat voor een design waaraan iedereen kan zien dat het helemaal bij jou past. Casimoda werkt samen met een aantal bekende illustratoren en ontwerpers die je altijd wel weten te verrassen. Heb je jouw hoesje al uitgezocht?