no image

Hot Nieuwe Designers Die U Moet Weten Over

Warm Nieuwe Designers Die U Moet Weten Over

De setting wereld is een voortdurend veranderende plaats die dient als een draaideur voor de heetste mode-ontwerpers. Fashionista’ s streven om te verblijven op de top van de mode-wereld door een oogje houden op de up and coming ontwerpers die de productie van de top fads op de markt van vandaag. Een geweldige manier om te verblijven op de hoogte van de nieuwste ontwerpers is om regelmatig te kijken naar de modebladen. De meeste tijdschriften hebben een speciale sectie gewijd aan de ontwerpers pass away werkzaam zijn om een naam te maken voor zichzelf in de wereld van de setting. Inspect ook de kabel-kanalen die gespecialiseerd zijn in mode en stijl te zien, interviews en tips van deze top-ontwerpers.

Het lijkt de heetste fad in de setting vandaag de dag is de kleding collecties ontworpen door acteurs. Dit was het meest populair bij de Sean Jean fashion tag ontworpen door rap magnate Sean, “Diddy” Combs. Meer recentelijk, de “Jenny from the block” zangeres Jennifer Lopez is begonnen satisfied haar eigen labels van kleding bekend als ‘Sweetface’ en’ JLo.” Deze city wear bedrijven beschikken over veel things gemaakt van authentieke bont, veroorzaakt nogal wat opschudding tussen Lopez en Mensen voor de Ethische Behandeling van Dieren. Een zanger pass away ervaring heeft fulfilled een groot succes in de mode-industrie is Gwen Stefani satisfied haar tag, “L. A. M. B.” De voormalige Geen Twijfel zanger ging de mode-wereld en heeft een enorme erkenning voor haar revolutionaire “Love Angel Music Child” lijn van kleding.

Urban kleding labels zijn vooral populair deze dagen, satisfied Kimora Lee Simmons ervaren veel succes met haar “Baby Phat” kleding lijn. De Child Phat lijn is zeer gewild en heeft stukken in verschillende prijsniveaus, zodat mensen van elk budget plan kunnen u met trots mee naar huis stukken satisfied de bekende kat-logo.

Zoals altijd, klassieke modehuizen als Chanel, Gucci, Vuitton en zijn altijd in trip bij de mode-gemeenschap als nieuwe ontwerpers worden verwelkomd in het huis en krijgen de kans om te zorgen voor een mooie aanvulling op het seizoen. De beste tijd om te zien wat de mode-ontwerpers hebben onthuld voor het komende seizoen collectie is ongetwijfeld New york city Style Week. Iedereen uit style royalty naar Hollywood sterretjes zijn gezien zittend op de voorste rij op deze legendarische mode-shows, likken hun karbonades op de smaakvolle mode aanbiedingen weergegeven. De meeste mode-tijdschriften hebben een uitstekende dekking van zowel de programs en de collecties die beschikbaar zijn in deze programs, dus examine it out om te verblijven op de leading van de mode-spel.