no image

iPhone7 refurbished: mooie, unieke accessoire binnen handbereik

 

Je kunt nu ook een geweldige, goede iPhone kopen voor een stuk minder dan de nieuwprijs, de iPhone7 refurbished.  In de afgelopen 10 plus jaar zijn er heel wat nieuw iPhones gelanceerd, helaas bleven ze voor veel mensen te duur.   Aan dat probleem is een einde gekomen. Je neemt gewoon een refurbished of 2e hands. Eentje die goed is nagekeken en gereviseerd op onderdelen. De iPhone7 is de laatste van de vorige generatie iPhones en daarmee een hele vertrouwde, bruikbare iPhone die toch nog modern genoeg is. Dat maakt het een hele goede keus.

 

De iPhone zegt wie je bent

Een iPhone is eigenlijk een fashion statement. Hij vertelt veel over wie je bent en wat je belangrijk vindt. Daarom zijn Apple fans ook zo toegewijd, ze geloven in de filosofie van het merk en willen dit uitdragen. Los van een goed design en techniek van de hardware is het meer een gevoel wat leeft bij de bezitters van de Iphone 7.

 

Modebewust doen voor weinig

Met een refurbished iPhone 7 kun je toch een nieuwe iPhone kopen voor veel minder dan de nieuwprijs. Dat is dus geweldig nieuws voor iedereen met een dure modebewuste smaak en een wat krappere beurs. En voor iedereen die houdt van eenvoudig maar mooi design, goede materialen en innovatieve techniek. En je moet toch tenminste een keer in je leven een iPhone gehad hebben. Dit is dus jouw kans.

 

Wat is refurbished?

Er zijn heel wat gebruikte iPhones op de markt, meestal aangeboden onder de naam 'refurbished'. Daaronder kunnen verschillende dingen worden verstaan, namelijk gebruikt, als nieuw, volledig of gedeeltelijk nagekeken, gereviseerd, met geen, weinig of meer garantie. Online of in een winkel, door particulieren of professionele verkopers. En door de oorspronkelijke fabrikant of door anderen. Ook daarin zit een essentieel verschil. Let bij de aanschaf van een gebruikt toestel goed op de omstandigheden, de gereviseerde onderdelen, de leeftijd van het toestel, de aanbieder en diens reputatie, garantievoorwaarden. En het is ook verstandig om goed te weten welke iPhone je wil.

 

Beste keus voor een gebruikte

Van alle gebruikte iPhones die nu op de markt worden aangeboden is het verstandig om een gebalanceerde keus te maken. Daarbij moet je een afweging maken tussen een redelijke prijs, gunstige leeftijd, gebruiksdoel en mogelijkheden. Dus je kiest niet voor een te oude, maar de allernieuwste is vaak ook niet nodig. Mijn tip aan jou: neem de iPhone 7 refurbished. Die is nog nieuw genoeg maar toch herkenbaar en vertrouwd. Onnodige snufjes zitten er nog niet op. Er is bovendien voldoende aanbod om uit te kiezen, want ze zijn nieuw nog steeds te koop. De iPhone 7 is de laatste uit de oudere serie 5, 6 en 7, maar wel met verbeteringen.

 

Vertrouwd maar nog niet zo oud

Het toestel heeft de vertrouwde navigatie home knop, best prettig. Het toestel is niet te groot en niet te zwaar. Het heeft de vertrouwde iPhone look. Maar het is wel weer verkrijgbaar in zwart (mat en glanzend). Ook is het waterafstotend, waardoor het minder erg is als je tijdens het plassen je iPhone verliest. Je hebt dan ongeveer 30 minuten de tijd om hem uit de pot te halen. Laatste voordeel: de iPhone refurbished is al vanaf zo'n E 450 te koop. Dat is minder dan de helft van de nieuwprijs van de nieuwste iPhone X van nu.