no image

Jaren 50 jurk

Jaren 50 jurken zijn tegenwoordig in allerlei variaties en modellen verkrijgbaar en dat geldt natuurlijk ook voor 2e hands kleding uit de jaren 70. De jaren 50 jurken zijn in een tweedehandse versie te koop, maar de modemerken brengen vanwege de toenemende populariteit van vintage kleding steeds nieuwe ontwerpen uit. De nieuwe ontwerpen hebben natuurlijk de stijl en specifieke kenmerken van de originele jaren 50 jurken. Het aanbod van nieuwe jaren 50 jurken is in dat opzicht dan ook groter dan het aanbod van tweedehands jurken uit de jaren vijftig.

Jaren 50 jurken in hippe en trendy modellen

Jaren 50 jurken zijn helemaal hip en trendy onder de modebewuste dames, die een exclusieve stijl willen benadrukken met een knipoog naar het verleden. Het aanbod dat in deze tijd verkrijgbaar is varieert van trendy pin-up jurkjes tot swingjurkes. De legendarische stijl van weleer, zoals de pin-up stijl, rockabilly stijl en jurken met kokerrokken is weer helemaal in. Wie zich graag anders dan anders wil kleden en met de kledingstijl een statement wil maken of de persoonlijkheid wil benadrukken, heeft een ruime keuze uit het aanbod van jaren 50 jurken. De nieuwe modellen retro jurken zijn geïnspireerd op de kleding uit de jaren vijftig, maar bieden uiteraard wel het hedendaagse comfort. Voor jaren 50 jurken die tweedehands worden gekocht en voor 2e hands kleding uit de jaren 70 geldt vaak, dat de maten niet meer overeenkomen met de maten die in deze tijd worden gehanteerd. Daar is wel een oplossing voor te vinden, want uiteraard kunnen de jurken uit de jaren vijftig handmatig passend worden gemaakt.

Jaren 50 jurken

Jaren 50 jurken zijn in allerlei variaties verkrijgbaar zowel in de vorm van echte vintage jurkjes als nieuwe kleding met ontwerpen uit het verleden. Een van de bekende ontwerpen op het gebied van jaren 50 jurken zijn de zogenoemde wiggle jurkes, maar ook de swingjurk was populair. Er zijn vele stijlen uit het verleden die in deze tijd opnieuw tot leven zijn gekomen, zoals ook de bekende rockabilly stijl. Kenmerkend voor de jurken uit de jaren vijftig waren onder meer de prints, zoals polkadots, maar ook streepjes in vooral de kleuren rood, blauw, wit en zwart. Er is dan ook voor een ieder een ruime keuze om de ideale jaren 50 jurk te kopen.

Jaren 50 jurken kopen

Als je op zoek bent naar een speciale jurk uit de jaren vijftig, dan heb je online alle gelegenheid om in een ruim aanbod van jaren 50 jurken je slag te slaan. Er zijn allerlei mogelijkheden om de ideale jurk te vinden of je nu houdt van pinup couture of de voorkeur geeft aan de rockabilly stijl. Vrouwen met volop rondingen komen fantastisch tot hun recht in de jaren 50 jurken doordat de mode uit die tijd het silhouet benadrukt. Ook de bloemenjurk is een van de bekende ontwerpen van weleer met vrolijke bloemenprints in allerlei kleuren. Het leuke van het dragen van een jaren 50 jurk is dat je daarmee echt opvalt. Je onderscheidt je namelijk op deze manier van de mode die door de massa wordt gedragen.

[pt_section element_name=”Section” width=”boxed” bg_color=”” bg_image=”” padding=”10px,0px,10px,0px” margin=”,,,” extra_class=””][pt_row element_name=”Row”][pt_column width=”1/1″][pt_core_category2 element_name=”Categorieën” perrow=”3″ cats=”28935,29030,30163,30166″ order=”asc” showimg=”yes” showdesc=”yes” subcats=”yes” maxsubcats=”4″][/pt_core_category2][/pt_column][/pt_row][/pt_section]