no image

Modetrends en Stijlen

In de modewereld is veel variatie, dat er voor iedere vrouw en man wel een model is waar zij zich het meest prettig bij voelen. Een badpak , rokjes ,mantelpakje maar ook T-shirts longsleeves en broeken. Elke modewinkel heeft wel een uniek assortiment met de laatste modetrends. Zo kan je uiteraard in veel winkels kleding mixen. Dit is geen kant en klaar setje maar je mixed zelf los de broek of short met een shirt. Ook met badkleding is dit mogelijk, dit wordt ook wel de mixkini genoemd, je kiest dan zelf het bikini broekje en een passend topjes. Ideaal voor als je verschil van maat hebt in je boven- en onderlichaam en ook leuk voor als je van variatie houdt!

Badmode van deze dag

De trend voor 2014 is eigenlijk niet veel veranderd t.o.v. vorig jaar. Top verkopen zijn nog steeds de fringe bikini, maar je moet je uiteraard wel lekker voelen in deze trend. Wat ook een trend blijft is de Ibiza style kleding. Veel kleuren en vrolijke zomerse combinaties. Onder bikini’s zijn ook strapless, maar ook wel met een koordje langs de hals populair. We zien ook veel vaker dat de monokini en tankini als een gezellig combinatie . Maar alle trends die tegenwoordig populair zijn, het belangrijkste met alle kleding is uiteraard dat jij je er prettig in voelt, want jij loopt de hele dag in deze kleding.

Casual of Stijlvol

Voor je werk of privé je kan je heel lekker voelen in een bepaalde kledingstijl. Echter soms zal je je iets moeten aanpassen omdat je functie stijlvolle kleding vereist , of omdat je naar een gelegenheid gaat waar er een bepaalde jurkcode geld.
Wanneer je meer van casual mode houdt of juist van stijlvol online kan je in meerdere modewinkels bestellen. Welke modewinkels jou kledingstijl hebben is een heel zoek werk. Je kan makkelijk naar deze Mode overzicht site gaan waar meer dan 100 kledingwinkels hun producten aanbieden. Voor elke kledingstijl is er een modewinkel die deze verkoopt. Mode voor mannen , vrouwen en kinderen vindt je simpel op deze mode overzicht site. Van trendy tot Stijlvol alles is online te krijgen.