Blog

Vind kleding online die je daadwerkelijk past

Als het gaat om online shoppen, kan het kopen van kleren die past de helft van de strijd zijn. Al die verschillen in de ene keer nummers en dan weer letters zijn meestal van weinig hulp bij het bepalen welke maat echt voor u zal werken. Hier zijn enkele tips om verwarrende online winkelformaten te slim af te zijn


Neem een ​​flexibel meetlint


Als je geen meetlint bij de hand hebt, wikkel je een lang stuk touw om je lichaam om metingen te doen en meet dan de lengte van de draad om een ​​idee te krijgen van welke maten je zouden moeten staan.


Draag alleen je ondergoed bij het meten van jezelf


Wanneer je kleding aan hebt zal het erg moeilijk zijn om jezelf op te meten én kun je door strak zittende kleding of juist losse baggy clothes een verkeerde inschatting maken.

Om je borstomvang te kennen, meet je onder je oksels en rond het volste deel van je borstkas. Als je borsten opzwellen rond de tijd van je menstruatie, meet ze dan op zijn minst en de meeste opgezwollen zodat je een idee krijgt van hoeveel verschil er tussen de twee zit. Ga hier voor meer informatie over het nemen van uw eigen metingen.


Zorg ervoor dat de tape vlak tegen je lichaam ligt, maar niet te strak om je taille en heupen te meten. Zorg er ook voor dat je je taille HIERONDER meet in je ribbenkast.

 

Volg deze richtlijnen voor metingen van het hele lichaam (inclusief de hoogte):
Meet jezelf altijd op blote voeten. Als u SUPER nauwkeurige metingen wilt, bezoek dan een kleermaker.
"Bel vooruit om erachter te komen of ze daadwerkelijk metingen gaan doen, en wees ervan bewust dat veel plaatsen die dat doen ervoor betaling verwachten".

Fitbay toont het percentage mannen en vrouwen met een kleine maat die een maat hoger of lager moeten kopen bij het winkelen van deze merken. Om deze soberheid van grootte te ontrafelen, gebruikt de app meer dan 100.000 gegevenspunten van zijn gebruikers, zodat je een idee krijgt van de grootte die je moet kiezen. Bijvoorbeeld: J.Crew loopt meestal groot voor beide geslachten en American Apparel loopt klein.

Als een winkel om uw volledige heupmeting vraagt, houdt u iets verticaal vanaf uw maag tot uw heupen.
Terwijl heupmetingen de omtrek van de heupen meten, houdt een meting van de volle heup rekening met de maaguitstrekking. Dit soort metingen kan van pas komen als u iets op maat van een Etsy-winkel koopt. U kunt de volledige heupmeting nemen terwijl u iets vasthoudt (zoals een liniaal) naast uw ontspannen maag en op hetzelfde niveau meet als wanneer u zou meten.


januari 23, 2019