Blog

Volg de Fad: Leren van de italiaanse Mode

Volg de Trend: Leren van de italiaanse Mode

Fashion style is een toegepaste kunst gewijd aan kleding en way of living accessoires pass away gemaakt zijn binnen de culturele en sociale invloeden van een bepaalde tijd. Italiaanse setting was speelt een belangrijke rol in de modewereld. Deze keer laten we dan niet gewoon braak de trend, laten we leren van de italiaanse setting en de wortels.

Italië en mode hebben een zeer unieke en bijzondere band. Dolce & Gabbana, Versace, Armani, Gucci, Versace. Al deze namen zijn van de Italianen. Alle van chicken zijn met de hand van de beroemde ontwerpers wereldwijd bekend om hun artistieke creativiteit en bijdragen aan de wereld van de setting ontwerpen.

Tijdens de twaalfde eeuw in Florence is bekend voor de Florentijnse feronnerie en in de veertiende eeuw was er het succes van de scarlati wol van Venetië. Italiaanse beschikt zelfs over van de uitvinding van de bril of roidi. Zo vroeg 1300, in Italië, is al het vrijgeven van de vergunde developer zonnebrillen wereldwijd.

Italianen zijn die verantwoordelijk zijn voor de enkele van de meest verfijnde leer en bont vakmanschap van de twintigste eeuw. Trussardi en Furla waren zowel bedrijven opgericht in de vroege jaren van 1900 en het bevorderen van de mooiste lederen goederen in de mode. Fendi is een oude producent van geknutseld en geverfd bont.

In 1920, de Verenigde Staten sawo de eerste schoenen satisfied de hand gemaakt van de eerste italiaanse luzury merk Salvatore Ferragamo. Onder andere exclusieve setting namen zijn Valentino, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani en Gianni Versace, Fendi, en Dolce & Gabbana. Gucci is de grootste verkopende Italaian style merk met een wereldwijde omzet van & 7.158 miljard dollar.

Het was Graaf Giorgini pass away startte met de “italiaanse mode-Rage” in 1951. Hij organiseert een reveal te worden voorgelegd aan een interntional publiek in Florence. Adel zou presenteren de nieuwe collectie tegen een achtergrond van kunst of natuur. Dit heeft bijgedragen aan de status van de italiaanse mode. Dit had plaats in de klant mee dat de italiaanse setting is zeer rijk aan kwaliteit.

Milan maakte haar merk als de Mode Hoofdstad van Italië in de jaren 1970 en 1980. Italiaanse merken zijn nu algemeen erkend en beschouwd als “hoge kwaliteit” en “haute couture”. Setting beurzen in Milaan zijn altijd beschouwd als een internationale en een nationale gebeurtenis.

De italiaanse mode is niet alleen beschikbaar in Italië. Er zijn grote modehuizen die zeer populair zijn in de meeste landen. Maar er zijn mensen pass away vinden top quality italiaanse kleding is erg duur voor hun zakken.

Emergency room zijn grote winkels in Florence en Rome, vlakbij de Piazza di Spagna. Emergency room zijn ook winkels stof en fournituren winkels in Mercerie. Mercerie biedt onderdak aan een type scala aan knoppen, bindingen, koorden en kwasten.

De italiaanse mode is een mijlpaal voor de mode-industrie. De italiaanse setting is een vertegenwoordiging van de liefde, de kunst en de waarden van de Italianen. Onderwijs en natuurlijk, cultuur had grote invloed gehad op de mode-scenario van het land. Italiaanse setting zag een grote verandering in de jaren zestig, jurken veranderd van louter een jurk van iets dat was de reflectie van creatie en layout.

Italiaanse setting ziet eruit als een sprookje. Voor Italianen, fashion is een instrument van sociale verlossing waarbij de klasse bepaald wordt door wat males draagt. Mode wordt steeds meer een tool voor de bevestiging van de sociale standing. Italiaanse setting was ontwikkeld voor een lange tijd. Het ontwikkelde zich van eenvoudige bont-en leerproducten aan enorm dure en mooie kleding.

Na de craze is gewoon nooit genoeg. Het kennen van het merk en het leren van zijn oorsprong, het zijn zaak, we leren over de italiaanse mode helpt ons fulfilled het maken van keuzes of het voor het gezin of voor het persoonlijke.


juli 1, 2019
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 + 9 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.